maanantai 13. elokuuta 2012

Haetaan BB-fanibloggareita

Mietin vielä uudestaan pitäisikö hakea tuohon virallisen bb-bloggaajan pestiin.. Edelleen päädyin siihen että en hae. Vapaana kirjoittajana saan päättää mitä kirjoitan, milloin kirjoitan vai kirjoitanko ollenkaan.
No, se nyt on ehkä selvää että koska blogin aihe on puhtaasti bb2012, en voi oikein olla kirjoittamatta kun bb alkaa, joten siihen en voi vedota että en voisi päättää olla kirjoittamatta..

Täältä kuitenkin pesee, tuutin täydeltä tekstiä ja pohtimista. Se, miksi kirjoittelen melko aktiivisesti jo nyt, ennen kuin koko ohjelmaa vielä edes tulee, on yksinkertainen. Kirjoittamalla tekstiä, ihmiset löytävät sivun. On varmaa, että ohjelman alkaessa vastaavia faniblogeja tulee pilvin pimein, itse aion kuitenkin todistaa arvoni varteenotettavana kirjoittelijana. Luepas noita aiempia kirjoituksia, saat vähän kuvaa siitä miten kirjoitan. Siellä ei ole "must tuntuu et Sale oli ihku paras, ei viiiitsi jos tänä vuonna tulee jok copycatti ja voittaa.." -tyylistä tekstiä vaan ihan ihan fiksua huumorilla höystettyä tavaraa. Jo senkin vuoksi, laita tämä blogi suosikkeihin tai liity lukijaksi sivupalkista. Tulet huomaamaan että taso ei tosiaan ole samanlainen joka sivulla.

Ilmoitahan itsestäsi jos myöskin aiot kirjoittaa vastaavaa blogia kauden ajan. Jos nimittäin aina ei ehdi kirjoittaa, tai joku on jo hyvän ja nasevan jutun naputellut, linkittelen mielelläni ja samaa toivon teiltä.

Palataan astioille!