keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Iran bileet

Kun Ira täyttää 38 vuotta, ja talon vanhat naiset saavat luvan juoda ja juhlia, on katsojille luvassa viihdettä. Sitä kaikkein parasta, mitä Big Brotherilla on tarjota.

Teijan pisteet laskevat olut oluelta. Paljon yksinkertaisemmaksi sitä ei voi saada sanottua. Teijan bs:n jauhaminen milloin kenestäkin on lähes aina hänen oma mielipide sen sijaan, että se olisi jotakin todellista ja yleisesti havaittua.
Irinan viihdearvoa ei pidä vähätellä. Rangaistuksenpelkoa ei häneen helposti näköjään pysty iskostamaan, joten Irina voi tehdä talossa olonsa aikana lähes mitä tahansa. Viihdettä hänestä irtoaa sekä humalassa, että myös selvinpäin, mitä ei monesta asukkaasta voi todeta.

Anne. Hän on vieläkin talossa. Hänen piti lähteä. Annen naama on ruvennut ärsyttämään, koska Annen naama on lähes koko ajan ärsytyksestä vääntynyt milloin minkäkinlaiselle mutrulle. Annea ärsyttää, mutta silti vain hän on vielä talossa. Vaikka lupasi lähteä pois. Voi kuinka BigguVeli toivoo että hän lähtee talosta pois.
Ira on humalassa henkilö, jonka edesottamuksia odottaa innolla. Selvinpäin hän on ihan ookoo, mutta viihdearvoa huokuva ainoastaan bileiltoina. Tosin vollottava Ira on jo nähty tarpeeksi monta kertaa. Oksentava Ira menee vielä muutaman kerran.

Lisää pippaloita ja eripuraa toivoo,
BigguVeli