perjantai 7. syyskuuta 2012

Uniikit vessabileet tulevan isän kunniaksi suomenruotsalaisvahvistuksella!Talossa esiintyi Uniikki tänään, ja kuten aiemmin kirjoitin, oli tilanne sitten mikä hyvänsä niin tänään juhlitaan!
Talon porukka aloitti juhlinnan vessassa, kun Irinan biisilistalla ollut kappale soi siellä. Tansseihin osallistui enemmän ihmisiä kuin mihin vessa/suihku on mitoitettu, heh..

Myöskin terassilla jammailtiin. Tätä on Big Brother parhaimmillaan, kun väki tanssii ja viettää mukavaa aikaa. Kaikki osallistuivat, vaikka eivät tanssiliikkeitä ehkä hallitsisikaan. Mukava meno, ja kukaan ei vielä ole liian humalassa.

Katarina nosti maljan, ja kertoi olostaan talossa. Ensin pelkäsi että tippuu heti, sitten ei halunnut olla talossa, sitten kun halusi, hänet laitettiin Tarkkailijaksi. Nyt kun pesti loppui, Katarina totesi että HALUAA OLLA TALOSSA! Yllättävää kyllä, tätä julistusta ja kippistelyä seurasi sosiaalinen ja keskusteleva Katarina, jota BigguVeli ei vielä aiemmin ole nähnyt. Katarina nosti pisteensä varsin sopivaan aikaan sunnuntaita ajatellen!

Kokosipa Jouko porukan koolle ja kertoi uutisen. Miehen mahdollinen ajoittainen hiljaisuus johtuu samasta syystä kuin se, miksi ei meinannut taloon tullakaan; hän saa poikalapsen joulukuussa. Jouko muistutti että on edelleen sinkku, mutta odottaa innolla uutta tulokasta. Tarviiko edes näin syviä syitä että saisi naisilta halauksia?

Mitä muuta ilta tuo tullessaan??

Jatkoa:
Joukon ilmoitettua, että hänestä tulee isä, alkoi Markus käyttäytymään levottomasti. Vessassa Iidan ja Iran kanssa ollessaan mies tassutteli levottomasti paikallaan, lopulta oli itku herkässä. Myöhemmin mies kertoi Joukolle että tällä on hänelle tärkeää asiaa, jota ei kuitenkaan pystyisi talossa kertomaan. Kertoi myös että hänelle oli tullut eräs tärkeä ihminen mieleen.. Onko Markuksella jotakin samantyyppistä kokemusta kuin Joukolla?