keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tylsää, tylsää, oli niin tylsää...

Edesmennyt Ultra Bra lauloi otsikon mukaisesti muinoin. Nyt on mennyt toteen tuo, on nimittäin tylsää mitä tulee Big Brotheriin.

Lukuisten ihmisten kanssa juteltuani olen huomannut etten ole yksin tämän kanssa; BB on jotakuinkin menettänyt hohtonsa. Vai onko? Olisiko lyhyempi, kuuden viikon kausi parempi? Vaatiiko tuote nimeltä BB vuoden lepotaukoa että jaksaisi uudella innolla?

Piristysruiskeita on toki ollut viikottain, tällä viikolla nähtyjä vanhojen kausien asukkaita ihan hauska katsella, Tomin ylläriputoaminen jne. Jarnon ja Petterin lähtö talosta, onhan noita, tapahtumia.. Bigguveli ei vain ole tänne asti kirjannut mitään, kuten Anonyymi edellisen viestin kommenttikentässä kirjoittaa. Ei järin aktiivista, totta.

Eikä kovin mahtipontistakaan, hah.. Bigguveli jatkaa viimeisillä voimillaan finaaliin saakka, katsotaan saako uutta puhtia parin viimeisen viikon ajalle mietteidensä kirjaamiseen. Ehkä asukkaiden vähyys ja heidän piiristä voittajaprofiilin ylösnostaminen voi kehkeyttää uudenlaisen inspiraation tulvan.