maanantai 29. lokakuuta 2012

Sinne meni Joni!

Kuten odotettua, Joni tipahti pelistä pois. Lähtöönsä ei liity mielestäni mitään sen kummempaa, sillä olihan peli hänen kohdalla selvä; finaalipaikkaa ei olisi irronnut vaikka vielä viikon olisi talossa viettänyt.
Huomasitteko asukkaiden reaktiot miehen lähdettyä? Tai pikemmin reaktioiden puutteet? Varsin tyynesti siirtyivät poistumisovelta takaisin sohville; asia oli käsitelty. No joo, kyllä joku ääneen totesi sohvalla olevan tyhjän paikan, mutta suuria tunteenpurkauksia jonittomuus aiheuttanut.

Ryhmädynamiikan seuraaminen tulee mielenkiintoiseksi. Tommia, Joukoa ja Jonna I:ta sopivasti kuumoteltiin Talk Showssa, ja vaikka kaikki on ulkoisesti kultaista ja sovittua, voi olla varma että seuraavissa pippaloissa jatketaan siitä mihin aiemmin jäätiin. Kuka itkee ja kuka itkee enemmän, tulee mielenkiintoista.

Viikkotehtävänä movember-viiksien kasvatuksen sijaan siamilaisten kaksosten elämää. Katsotaan nyt onko siitä mitään hupia. Ainakaan pareja ei ole valittu parhaalla mahdollisella tavalla - riitasointuja ajatellen. Olisihan se nyt ollut hauskaa että Iida ja Teija, Tommi ja Jonna I ja Tomi ja Tea olisivat olleet pareja. Olisi nimittäin hermo mennyt yhdeltä sun toiselta. Ehkä se kuitenkin menee nytkin.

Psst. BB:n virallinen yhteistyökumppani Boozt tarjoaa kaikki Espritin tuotteet -25% hintaan! Tämä tarjous on voimassa vain kaksi päivää joten äkkiä tilaamaan kun jotakin on vielä tarjolla.