torstai 4. lokakuuta 2012

Lisäväriä uusista asukkaista!!??!!

Kausi on siinä vaiheessa, että aktiivinen seuraaminen on vaikeaa. Tämä tapahtuu lähes joka vuosi. On tylsää, koska ohjelmalla ei ole paljoa annettavaa, ei mitään uutta. Päivät vierivät ja kenties asukkaiden välillä tapahtuu jotakin, mutta pääosin talon vapaahetket sisältävät notkumista ja olemista. Suojuoksua nyt on jonkun verran tullut seurattua, ja onhan se mielenkiintoista seurata ketkä panostavat toisten laiskotellessa tai vedotessa milloin mihinkin tekosyihin..

Tällä viikolla bb:n seuraajat saavat lisäpontta talon elämän toljottamisesnsa. Uusia asukkaita on luvassa, mutta kaikki muu on vielä spekulaation varassa. Tuleeko sieltä pelkästään miehiä? Entä kuinka monta? Kaksi ylimääräistä talosta lähtöä on ollut, korvataanko vain nämä vai tuleeko ylimääräisiä lisäasukkaita?

Miten Jouko, Tommi, Tomi ja Markus reagoivat jos heidän reviirilleen tulee uusia miehiä? Entä miten he reagoivat jos tulokkaat ovatkin naisia? Alkaako jahti välittömästi?
Miten Anne ja Teija pääsisivätkään sivaltamaan naistulokkaita? Tai haukkumaan pettyneinä miehiä näiden ollessa vääränlaisia?

Ainesosat hyvään ja jännittävään juonenkäänteeseen ovat olemassa. Toivottavasti Big Brother ei sössi tätä.

Asukasvaihtokin tullee ajankohtaiseksi lähiaikoina jos on tullakseen..