tiistai 16. lokakuuta 2012

Pöljäilyä ja Katarinan lähtö

Big Brother-talossa tapahtuu.
Bollywoodmaista menoa ja vipinää on tämän viikon viikkotehtävässä.. No, ketä kiinnostaa ja ketä ei..

Sen sijaan oikeanlaista juonikuviota päästiin todistamaan, kun BB näytti asukkaille videoita bileiden tapahtumista. Kun aiemmin Teijan ja Annen mollaamisia soitettiin kaiuttimista, saivat asukkaat jännityksellä kuunnella mitä sitä onkaan selän takana puitu. Tällä kertaa asukkaat pääsivät näkemään mitä onkaan tapahtunut..
Ja vuorostaan Jonna I:n nilkkaan osui, ja pahasti. Parturi-kampaajasta kun selvisi että hän saa omistaa, mutta samalla itse toimia kuin ilman velvollisuuksia mihinkään tai kenellekään. Jos on totta että talossa ollessa ihmisen tunne-elämän kuohut tuntuvat moninkertaisina, ja Jonna I vakuuttelee niin pitävänsä Joukosta, voimme vain kysyä että miksi hän sitten teki asioita jotka sotivat tätä "tunnetta" vastaan niin pahasti.

Jonista on yritetty leipoa Ben kakkosta. Miekkosella ollut välillä vauhdikkaitakin tarinoita, joita kuunnellessa on vain täytynyt ihmetellä että miten ihmeessä näin on voinut olla? ...Ellei tarinoita ole kuorrutettu sokerilla ja muilla mausteilla. Saammepa nähdä mihin Jonin jutut vielä kehittyvät.

Ai niin, Katarina tippui. Hyvä. Eipä siitä muuta. Tätä olen odottanut jo monta viikkoa, ja jos joku on sitä mieltä että talon henkilödynamiikka jotenkin otti kolhun, niin haluaisin kysyä että miten.