maanantai 27. elokuuta 2012

BB 2012 asukkaat - ensivaikutelmia II

Kuinkahan monen asukkaan sekoitin johonkin toiseen? Ainakin jo näyttelijä-Millan sekoitin aivan toiseen ja korjailin tekstiä. Ehkä joku muukin on mennyt sekaisin!!
Äkkiä kun yrittää jokaisesta jotakin huomioida, on se yllättävän vaikeaa!
Moni asukki seurailee taustalla ja on mieluummin vielä sivussa kuin aktiivisempana osapuolena toiminnan ja puheenaiheiden aloittajana. Mutta tässä jotain jokaisesta:

IRA
Rauhallinen tarkkailija. Huumorintajuinen, tulee toimeen nuorempiensa kanssa, ehkä paremmin pienemmässä porukassa kuin hälinässä.

ANNE
Rauhallinen, mutta osaa varmasti pitää hauskaa olan takaa. Työn puolesta tullee ihmisten kanssa toimeen hankalissakin tilanteissa. Baaritarinoita luvassa!

KATARINA
Jää sosiaalisempien nuorten naisten jalkoihin. Ei aktiivisesti lähde keskusteluun, vaan seurailee muiden juttuja, kuitenkin porukassa. Jännittääkö kielen käyttö? Varmasti rohkaistuu ja tuo itseään positiivisesti esille.

JOHANNA
Kuinka moni heittäytyy sohvalle loikoilemaan parinkymmenen vieraan läsnäollessa? Johanna heittäytyy. Hiustenvärjäys on mielenkiintoisempi puheenaihe kuin ihmisiin tutustuminen ja sosiaalinen seurustelu.

SARAH
Mitä kuoren alta paljastuu, kun muu porukka käy tutummaksi ja väkimäärä vähenee? Ensi tunteina mukana porukassa, mutta ei aktiivisin juttelija. Vaivattomasti kuitenkin porukan mukana. Party party??

TEA
 Barbineito, joka ei välttämättä talon surkeimpiin oloihin ja meikittömiin aikoihin hyvällä tyydy. Porukassa tutustumisen sijaan valitsi nopeasti sohvalla valittamisen kuumuudesta ja "muusta".

JONNA A
Pohojammaan flikka. Puhuu leviää murretta, rempseän oloinen. Napu-napu-naputtelee kynsillään..Räväkkä luonne tulee heti esille. Aiheuttanee tunteita laidasta laitaan asukkaissa.

JONNA I
Edustaa talon enemmistöä: itsestään huolehtivaa nuorta naista. Ikänsä puolesta ehkä hillitympi kuin jotkut, kuitenkin sosiaalinen tapaus. 

PIA
Ei räiskyvin, mutta ei hiljaisinkaan henkilö talossa. Juhlia odotellessa..?

TEIJA
Lupsakan mukavan oloinen, ja varmaan hauskoja juttuja tiedossa kun oppivat tuntemaan toisensa. Ulkokuori pettää.

IRINA
Rempseän ja menevän oloinen. Varmasti pystyy sanomaan suunsa puhtaaksi jos joku ärsyttää. Mielenkiintoisen oloinen.

JANITA
Pienemmässä porukassa viihtyy paremmin. Melko hillitty käytökseltään? Ei kuitenkaan nössykkä.

LEINA
On porukassa, mutta ei aktiivisin osallistuja. Löytyy varmasti aloitekykyä ja monipuolisuutta kun porukka on pienempi.

IDA
Mielenkiintoisen oloinen nainen. Mystinen. Uskaltaa varmasti sanoa mielipiteensä suoraan, eikä mene muiden asukkaiden mielijohteiden mukaan jos se ei miellytä.

JOUKO
Antaa rauhallisen ja miellyttävän vaikutelman. Ulkokuori pettää, eikä tämä mies varmastikaan ole niin hurja kuin kuvansa (tatuointinsa) laittavat jotkut uskomaan.

MARKUS
Rauhallisempi kuin osa miespuolisista. Luottomiehen oloinen, sellainen johon muut tukeutuvat. Diplomaattinen. Ehdotti tutustumiskierrosta jossa kaikki kertoisivat itsestään.

TOMI
 Kova puhumaan. Ottaa varmasti tilanteen kuin tilanteen haltuun. Saattaa ärsyttääkin monia. Pystyykö keskittymään ja miettimään ennen kuin toimii?

TOMMI
Alfauros, ainakin omasta mielestään. Varmasti kokeilee talon tarjontaa tilaisuuden tullen. Itsetietoisen oloinen. Aiheuttaako suhdekoukeroita talossa? Ainakaan heti ei ota "johtajan" asemaa.

MILLA
 Milla on näyttelijä, joka on Big Brotherin palkkaamana talossa. Loistavaa!Salatehtäviä korvanapin kautta tiedossa!

Kaikkea ilmaiseksi, katso nyt