perjantai 3. elokuuta 2012

BB-fanin tiedonlähteet

On tärkeää, että Big Brother -maailmaan itsensä hukuttava hakee skandaalinkäryä myös virallisten isoveikkasivujen ulkopuolelta.
Korvausta vastaan ihmiset antavat vinkkejä eri medioihin, joista sitten saamme lukea kilpailijoista.

7 päivää / Seiska -lehti tulee mieleen ensimmäisenä! Seiska ottaa kilpailijat hoteisiinsa kisan aikana ja sen jälkeenkin, mikäli asukit näin haluavat. Muistamme monia Seiskan bileristeilyissä vihkipappeina (tai mitälie) palvelleita isoveliasukkeja. Ehkä nämä aloittavat blogiakin sitten seiskalle, jos putoavat kesken kisan. Sitä kautta viimeistään tulee ns. sisäpiiritietoa asukkien tekemisistä.

Iltapäivälehdet tarjoavat oman osansa uutisointiin, eivät ehkä niin hanakasti kuin Seiska.

Hymy on myös lähde, johon tissitytöt päätyvät ennemmin tai myöhemmin sulojaan esittelemään. Tätäkään ei pidä siis unohtaa.

Itse pidän eniten Seiskasta. Sen viikottainen ilmestyminen tuo aina aukeaman tai pari BB-aiheista paljastelu-uutisointia.

Netin syövereistä löytääkin sitten mitä erilaisimpia foorumeita ja portaaleja, joissa vaihtaa tietoa ja mielipiteitä. Tiesittekö, että esimerkiksi BB-Benin viimevuotiset petipuuhat ovat helposti löydettävissä? Tai tämän suihkureissut ja letkunpesut? Puhumattakaan naispuolisten asukkien kimppasuihkuista? Kaikki löytyy netistä kun vain etsii--