tiistai 28. elokuuta 2012

Ensimmäisen salatehtävän kulkua

Päivitetään sitä mukaan kun uutta tapahtuu:

Milla sai ensimmäisenä salatehtävänään olla sitä mieltä, että Katarina ja Anne eivät saisi nukkua makuuhuoneessa.
Näin alkuvaiheessa tehtävänä sellainen, missä täytyy asettua toista asukasta vastaan? Vaikka kuinka epäsuorasti, mutta vaikea pala on..

Milla oli aika hiljaisen ja mietteliään oloinen kun asukkaat ruokailivat ja ruokailun jälkeen jatkoivat esittelykierrostaan.

Kun Isoveli antoi luvan mennä tutustumaan makuuhuoneisiin, oli Millalla vaikea paikka yrittää saada tehtäväänsä suoritetuksi. Naiset huomasivat sänkyjä olevan makuuhuoneessa liian vähän.. Milla aloitti jo ehdottamaan "jotakin", mutta lause jäi kesken kun yleinen hälinä vei voiton.

Millan toista yritystä vesitti symppis Iida, joka tarjoutui vapaaehtoiseksi nukkumaan sohvalla
Pian nainen tölväisi töykeästi Katarinalle olleensa ensin tämän sängyllä, "et sori". Lisäksi Milla yritti ohjata muita naisia Annen sängylle että tämä menettäisi paikkansa. Huonolla menestyksellä.

Milla kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Tätä voisi käyttää hyvänä peitetarinana passittaessaan Katarinan ja Annen olohuoneen puolelle.
Pitkän päiväkirjarupeaman jälkeen Milla palaa yleisiin tiloihin ja saa korvanappiinsa ohjeita joiden mukaan toimia. Hän joutuu valtaamaan itselleen sängyn, ja tämän jälkeen uhmakkaasti ilmoittamaan nukkumisjärjestelyistä.

Johan muut asukkaat reagoivat! Hiljainen Milla onkin pirttihirmu, joka päättää mitä tehdään, missä tehdään ja miten tehdään! Ohjeiden mukaan tinttaileva Milla lähtee kiroillen päiväkirjahuoneeseen, ja ilmeisesti tehtävänsä on nyt täyttynyt..
Hauska seurata muita asukkaita, osa ihmettelee avoimesti kun toiset heittävät asian vitsiksi ja pehmentelevät ilmapiiriä.

Loistoalku, toivottavasti Millan pokka pitää!