perjantai 31. elokuuta 2012

Näyttelijä-Millan rooli talossa jäi torsoksi!

BB uutisoi Millan poistuvan talosta myöhemmin tänään.
"BB:n näyttelijää" on nostettu jalustalle uutisoinnissa. Valitettavasti näyttelijän / kätyrin rooli jäi täysin torsoksi. Ei vaadi paljon mielikuvitusta, että keksitään näyttelijälle salatehtäviä, joiden tarkoitus on enemmän tai vähemmän aiheuttaa mielipahaa ja eripuraa asukkaiden välillä. Millaa itseään tästä ei pidä syyttää, sillä hän on toiminut ohjeiden mukaan, ja suorittanut sen mitä häneltä on pyydetty.

Onko oikea tarkoitus ollut se, että kun katsojat eivät vielä "tunne" asukkaita, ja alkuun ohjelman seuraaminen on vailla tällaista tunnesidosta, on jännittävämpää kun tietää salaisuuden jota asukkaat eivät tiedä? Tämä salaisuus oli tällä kertaa vain ohut kuin pannukakku. Näyttelijän / kätyrin käyttö olisi saatu optimoitua siten, että edes katsojille ei oltaisi kerrottu parin ensimmäisen viikon aikana että tällaista on ylipäätään olemassa. Vasta asukashahmojen syvennyttyä ihmisten mielissä oltaisiin otettu käyttöön salatehtävien tekeminen mitä erilaisimmin tavoin.

Miten asukkaat reagoivat siihen, että Milla poistuu talosta? Ehkä heille kerrotaan mistä on ollut kyse. Jos ei kerrota, se ei vaikuta asukkaisiin millään tavoin. Ohjelma on vielä nuori ja on paljon, mitä he eivät ole tehneet ja kokeneet. Milla unohtuu nopeasti ja asukkaat jatkavat eloaan eteenpäin. Lähestyvä valehäätö vie ajatukset toisaalle. Aivan kuten Tia viime kaudella, joka karkasi talosta toisena vai kolmantena päivänä. Ei hänen peräänsä itketty päivätolkulla.
Mikäli heille kerrotaan Millan näyttelijänroolista, se kirvoittaa monet ahaaelämykset, "siitä se käytös siis johtui", ja sitten jatketaan elämää eteenpäin. Jotkut saavat muistutuksen että elämä talossa ei koskaan ole aivan sellaista miltä se ehkä näyttää, ja alkaa epäilemään kaikkea ja kaikkia, kun taas osa jatkaa kuten tähänkin asti.

Millan läsnäolo ei ole saanut minkäänlaista oikeaa, konkreettista aikaan, ellei juoni jatku jotenkin toisella tapaa vielä. Ehkä jäljelle jääneistä joku toinenkin on näyttelijä? Tuskin kuitenkaan.

Isoveljen juonenkäänteet alkoivat tällä kaudella huonosti. Valehäädössä täytyy olla erittäin mielenkiintoinen koukku, tai sitten kyse on ainoastaan katsojien aliarvioimisesta. Tylsälle kansalle esitetään tylsää ohjelmaa.