lauantai 1. syyskuuta 2012

Viikon kulkua ja viikkotehtävä

Ensimmäinen viikko on lähes kliimaksissaan. BB Talk Show huipentaa viikon valehäätöön ja ensi viikolla on ehkä sitten eri meininki kuin tähän asti.

Viikko on sisältänyt kahdet ja puolet bileet, kätyri-näyttelijän salatehtäviä, suuteluita ja kähmintää, riitoja ja eripuraakin. Asukkaat ovat alkaneet tutustua toisiinsa, ja ihmisten persoonallisuudet alkavat pikkuhiljaa tulla esiin.

Miesten ja naisten välistä tasa-arvoeroa mahdollisesti tullaan korostamaan jatkossa, ja onpa jossakin vaiheessa odotettavissa uusien miesasukkien tuomaa tunnelman kiristymistä, nimenomaan miesten leirissä.

Asukkien määrä on liian suuri, ja samanoloisten nuorten neitien määrä on turhan iso. Jopa tuontanto oli erehtynyt illan BB-koosteessa, kun Jonnat oli sekoitettu keskenään. Vanhemmissa naispuolisissa asukkaissa on paljon potentiaalia ja viihdearvoa, kunhan saavat enemmän estradiaikaa väen vähentyessä.

Viikkotehtävä oli kevyttä kauraa, ehkä hyväkin että ensimmäisellä viikolla ei asukkeja laiteta tuntikausia kestäviin, monotonisiin ja liukuhihnamaisiin puuhiin. Tuoko ensi viikko tällaisen viikkotehtävän? Toivottavasti ei. Henkilöhahmoja pääsee syventämään selkeämmin rennossa ilmapiirissa ja mielekkäisiin päivätehtäviin liittyvien toimintojen aikana.