lauantai 29. syyskuuta 2012

Peitot heiluu

Jotain rajaa.
Ok, Sarah ja Tommi heiluttelevat peittoa, mutta voiton vievät Jouko ja Jonna I tässä taiteen lajissa. Ei siinä mitään, mutta...

Jos lähestyn asiaa siten, että minäkin olen pippaloissa heilutellut peittoa varsin julkisesti. Itse asiassa samassa parisängyssä omassa päässään oli toinenkin pariskunta heiluttelemassa. Bigguveli oli tosin silloin 14. Nämä ihmiset ovat aikuisia.

Jotain rajaa.

On varmasti todella kiusallista hoitaa mitä tahansa arkisia askareitaan, kun samassa huoneessa täysin estottomasti toiset harrastavat seksiä. Pariskunnat kiimoissaan ovat regressoituneet neljätoistavuotiaiksi, eivätkä osaa tai pysty pidättelemään itseään. Toisaalta se on juuri sitä mitä katsojat haluavat ohjelmassa nähdä, mutta jos ajattelee itsensä tuonne seksipesään pariskuntiin kuulumattomaksi ihmiseksi, ymmärtää yskän.

Seksiä harrastavat päätyvät muuten helposti mustille listoille. Teijan ainakin. Teija tosin ei tarvitse kummoista syytä laittaakseen jonkun mustalle listalleen. Ei siinäkään mitään.

Peitto on heilunut niin paljon tämän kauden aikana että se ei ole enää itsessään uutinen. Kun kirjoitin joitain viikkoja sitten postauksen Seksiä BB-talossa, sai se pienessä hetkessä yli tuhat osumaa googlen kautta. Silloin seksiä ei oikeasti oltu vielä harrastettu, mutta se kiinnosti sitäkin enemmän.

No, pientä uteliaisuutta aiheuttanee se, saako Markus osansa peittojen heiluttelusta.. Tai joku muu, tuleva asukas? Tomi tuskin tulee mitään heiluttamaan, ellei.. no, en sanokaan. Todetaan vain että Tomi tuskin tulee mitään tekemään sillä saralla.

Seksin sijaan enemmän sirkustehtävän tyyppisiä viikkotehtäviä ja alkoholin täyttämiä iltoja!