maanantai 10. syyskuuta 2012

Pia lähti, miten se vaikuttaa taloon?

Yllärinä lähtöpassit eilen saikin Pia. Tea ja Janita enimmäkseen lähtöä olivat tekemässä, mutta näin se sitten lopuksi menikin.

Miten Pian lähtö talossa vaikuttaa? Ei luultavasti yhtään mitenkään. Ainakin aamutoimensa asukkaat tekivät kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Pia oli hahmona melko neutraali talossa. Niin hyvässä kuin pahassakin. Monet BB:n ensimmäiset lähtijät ovat ns. ansainneetkin poistua talosta, mutta Piassa ei ole mitään sellaista ärsyttävää piirrettä, mikä siihen olisi vaikuttanut. Samalla lailla, hänessä ei ollut mitään sellaista piirretta tai muuta ominaisuutta, mikä olisi tehnyt hänestä talossa korvaamattoman, ja siten jättäisi aukon talon järjestykseen. Tällaisia piirteitä tässä vaiheessa voisi olla äitihahmona oleminen, keittiön hengetär, siivousintoilija, tsemppihengen nostattaja jne.. BB itse on sanellut enimmäkseen siivoukseen ja keittiötöihin ohjeistukset, joten Pia, kuten muutkaan asukit, eivät täysin ole päässeet näitä positiivisa ominaisuuksia itselleen omaksumaan.
Äänestys vain meni näin. Too bad.

Pian lähtö talosta on siis neutraali tapahtuma. Mikä on hyvä siihen nähden, että monia asukkaita kohtaan jää jonkunlainen negatiivisen tunnelatauksen stigma. Pia kantoi itsensä hyvin Talk Showssa, eikä siitäkään jäänyt katsojalle erityistä pahaa sanottavaa.
Pialle kaikkea hyvää, pääsee lapsensa kanssa jatkamaan talven odottelua oikeassa maailmassa, mikä on paljon enemmän kuin elo talossa kameroiden edessä.