torstai 6. syyskuuta 2012

Hei hei, Janita!

Häätöäänestykseen valitut ovat selvillä.

Uhassa tippua ensimmäisenä talosta ovat Janita, Tea, Katarina, Pia, Jonna A ja Anne.

Listalta voi ottaa heti kättelyssä pois Pian, Jonna A:n ja melko varmasti myös Annen.

Janita, Tea ja Katarina ovat suurimmassa vaarassa tipahtaa.
Toivottavasti Katarina nosti katsojien silmissä pisteitä Tarkkailijana. Tean ja Janitan pikkutyttömäisiä kiukutteluja ei vain jaksa katsoa. Janita itki koti-ikävää, minkä pitäisi katsojille = äänestäjille olla selvä merkki laittaa tyttö kotia kohti. Tea vai Janita, Janita vai Tea... Allekirjoittaneella vaakakuppi painuu Janitan puolelle. Seuraavana lähtijänä sitten Tea mikäli meno ei miksikään muutu. Sitä paitsi, kun nuorista neidoista osa lähtee pois, on jäljelle jääneillä suuremmat mahdollisuudet ja uskallusta viritellä sitä romanssiakin sitten miespuolisten kanssa.

Talossa varmasti kaikki ihmisen kokemat tunteet korostuvat, mutta mikäli jo alkutaipaleella käy selväksi että homma ei ole jotakin varten, miksi pitkittää kärsimystä? On selvää että kumpikaan, Janita tai Tea eivät tule voittamaan tätä kautta, joten ei ole senkään puolesta mitään syytä pitää heitä talossa. Kotiin vain ja uusia haasteita vastaan! Hymyllä voi olla töitä tiedossa jos sellainen kiinnostaa. No joo, on häätöuhan alla muitakin jotka eivät tule voittamaan, mutta ensimmäiset asiat ensiksi, katsotaan jatkossa lisää.

Kansa on ehkä tyhmää, ja he päättävät haluta katsoa noita neitosten ulkokuoria sisällöstä piittaamatta. Tällöin voi Annekin olla vaarassa. Jatkossa myös vanhemmat naiset, sillä nämä julistivat "pelin alkaneen".