keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Seksiä BB-talossa!

No ei ole. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että kun ohjelman katsominen on kansan syvien rivien mielestä nyt tylsää, eikä viikkotehtäväkään säväytä mediapornoudellaan, tarvitaan taloon ehdottomasti seksiä. Varsinaista pariskuntaa ei talossa vielä ole jotka tämän voisivat mahdollistaa, mutta voisiko seuraavissa bileissä tällainen muodostuakin?
Peitto on tainnut heilua joka kaudella, ja tätä sitten ihmetellään monesta kuvakulmasta ja sille naureskellaan Talk Showssa, kun juontaja pyrkii saamaan asukkaat punastumaan.
Seksihän se on mikä myy, näin se vain menee.

Kun kirjoitan tähän " Big Brother Suomi 2012 suihku , BB 2012 suihku, BB 2012 alasti " , saan sivulukuja paljon koska näillä hakusanoilla ihmiset yksinkertaisesti hakevat netistä tietoa. Mutta ei siinä mitään.

Perjantaina on ilmeisesti joka tapauksessa bileet, kävi viikkotehtävässä miten kävi. Uniikki tulee vierailemaan taloon, ja mikäli juhlajuomaa on tarjolla, on Leinalla potentiaalia tunteenpurkauksiin. Sitten Jouko voi tulla lohduttelemaan, sitten he voivat jutella kaksin makuuhuoneessa, ja näin edelleen..

Nyt kannattaa seurata erityisesti Katarinaa, Janitaa ja Teaa, sillä he ovat suurimmassa vaarassa lähteä sunnuntaina kotiin. Valehäädetyillä on tuplaäänet käytettävänään, ja sieltä leiristä on tullut Janitaa kohden sellaisia vihjailuja että huspois.. Pojat eivät varmaankaan anna ääniä varttuneemmille naisasukkaille, sillä heillä on viihdearvon lisäksi käytännön arvoa talossa.
Nuorten neitien rivistöä on voinut harventaa ensimmäisestä päivästä alkaen, joten joku heistä lähtee. Ehkä muuten nämä itsekin sen tiedostavat, sen vuoksi perjantaina kaikki ottavat ja juhlivat olan takaa! Tämä voi jälleen johtaa siihen, että seksiä talossa! Heh..