sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Annen lupaus

Blogin sivukatseluita on nyt kolmen viikon aikana tullut peräti 20 000! Vaikka tiedän että Big Brotheria seurataan aktiivisesti en ajatellut että trafiikkia ohjautuu myös tänne näin paljon.

Pari sanaa Annesta. Alun alkaen hänestä olisi odottanut, baarityöntekijä kun on, ihmislähtöistä, nopeaälyistä tai monisanaista juttukonetta. Baarin tiskillä kun töitä tekee, joutuu törmäämään niin mukaviin kuin ärsyttäviinkin ihmisiin, silti näitä täytyy kestää. Small talk ja juttelu työn lomassa on tärkeässä roolissa, vaan ei taida olla näin asian laita BB-talossa.

Väsähtänyt kokki. Vai Ei paljon kiinnosta -kokki.


Anne jaksoi taas eilisen aikana mainita painavan sanansa Katarinasta. Kokeeko tämä oman olemisensa turvatuksi talossa, kun on niin monessa asiayhteydessä omistautunut K:n parjaamiseen? Ei kannattaisi, sillä naisen oma panos on myös ollut kyseenalainen. Kuvassa Kuningaskunta -viikkotehtävän "reipas" kokki. Anne rynnistää talossa määrätietoisesti siellä täällä, vihaisen oloinen perusilme kasvoillaan milloin minkäkin asian perässä. Vihainen, ehdoton olemus ja persoona vain ikävä kyllä tekevät tien ulos talosta.

Pitääkö Anne sanansa, jos Katarinaa ei äänestetäkään ulos talosta?? Lähteekö hän silloin omin avuin? Vai saammeko nähdä epäreiluutta murjottavan Annen vielä ainakin viikon ajan, ennen kuin hän itse on äänestyksessä?