keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ritari Tommi Epävarma

Tommin ulkokuoren alta paljastuu yllättävänkin epävarma nuori mies. Naistenmiehenä itseäänkin tituleerannut Tommi joutui jo ensi hetkinä huomaamaan että ei olekaan talon johtajauros, ja vaikka onkin kaiketi osaansa varsin tyytyväinen, on hän yleisesti ottaen melko epävarma.
Jo ensimmäisenä päivänä asukkaiden esitellessä itseään ringissä, paljastui Tommista jännittäjä. Suorien lähetysten aikaan mies jännittää myös. Eilen Tommi kuuli Annelta että punaisen joukkueen naiset olivat miettineet Tommin pudottamista kisasta. Kun hovin väki pääsi juhlimaan, ja alkoholin avulla suurimmat tunnepadot laskettu, mies viettikin aikaa itkien omaa kohtaloaan.

Epävarmalle ihmiselle suurin kolaus on se, että joku toinen ihminen käy häntä vastaan. Tämä voi olla todellista tai kuviteltua. Tommi ei kestänyt sitä, että jotkut asukkaat kävisivät häntä vastaan. Vaikka kyse on pelistä ja on luonnollista että ihmisiä joudutaan äänestämään, otti Tommi asian henkilökohtaisena kolauksena.

Miten käy miehen, joka joutuu joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin vastaanottamaan ääniä nimeämisissä? Mielenkiintoista seurata tätäkin puolta.