keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tarkkailija-Katarina loistoveto!

Aiemmin marisin Puhuvasta Kalasta.
Nyt täytyy kommentoida Tarkkailijaa. Katarinastahan ei ole voinut sanoa oikein yhtään mitään, sillä hän ei ole tehnyt oikein yhtään mitään, istumisen ja muiden seurailun lisäksi.

Nyt, kun Katarina on nostettu parrasvaloihin tarkkailijanlaseineen, tuoleineen, hattuineen ja megafoneineen, ei häneltä onnistu tarkkailu syrjässä, muiden huomiolta piilossa.
Ohjaajan tuolilla istuen, pellelasit päässä tarkkailu kääntyykin toiseen suuntaan, ja Katarina onkin se jota tarkkaillaan. Kun seuraa livekuvaa talosta, ei voi välttyä näkemästä Katarinaa.

Tuli mieleen sellainen mahdollisuus, josko tuotanto haluaa varmistaa Tean tai Janitan putoamisen nostamalla Katarinan osakkeita tällä humoristisella vedolla?

Katarinan hiljaisuus ei ole pelkästään kielikysymys, sillä hän ymmärtää aivan hyvin, ja puhuu aivan hyvin suomen kieltä. Kyse on luonteesta ja siitä, että ehkä talon räiskyvämmät persoonat saavat vain hänet jäämään varjoon. Tai saivat ennen Tarkkailija-roolia. Nyt on Katarinalla mahdollisuus näyttää. Kyky nauraa itselleen, ja kestää itseen kohdistuvaa huumoria peittoaa ujouden, tai vaikutelman ujoudesta ja vetäytyneisyydestä.