tiistai 21. elokuuta 2012

Tietoa tihkuu lisää!

Sub paljasti jälleen pienen hitusen bb-kaudesta. Asukkaiden keski-iän. Mielenkiintoiseksi tuon pienen uutisen tekee se, että jutussa julkaistiin myös kahden edellisen vuoden asukkaiden keski-ikä. Kuten luvuista huomaamme, keski-ikä on nousussa. Tämä ei tietenkään tarkoita yhtään mitään, sillä kaksi kuusikymppistä ja monta kaksikymppistä nostaa keski-ikää mutta ei muuta menoa yhtään miksikään. Itse olen sen verran epäilevä tämän julkaisun suhteen, että uskon asiassa olevan koira haudattuna, ja se on juuri parin huomattavasti iäkkäämmän henkilön talossa oleminen.

Voihan tietysti olla niinkin, että olen väärässä. Tämä taas lisää mahdollisuuksia siihen, että näemme ihmisiä, joilla on tarinoita kerrottavanaan, elettyä elämää ja mielipiteitä muassaan. Suoraan äidin helmoista bb-taloon lentäneet ihmiset kun monesti vain ovat liian naiiveja kokemattomuudessaan.

BB-asukkaiden keski-iät

2010: 23 vuotta
2011: 25,7 vuotta
2012: 27,3 vuotta

Saimme myös nähdä kartalta neljän eri asukkaan kotipaikkakunnan. Tuo kartta tai uutisen osanen on niin naurettavan ala-arvoinen, että siitä ei riitä edes näin blogikirjoitukseen aiheeksi koska sillä tiedolla ei tee mitään, ennen kuin paikkakuntaan liittyy itse ihminen. Tai että kerrottaisiin edes kaikkien ensimmäisten asukkaiden kotipaikat.

Jatketaan odottelua!