torstai 9. elokuuta 2012

Vuoden 2012 BB-talo

Big Brother -talo kokee vuosittain jonkunasteisen muodonmuutoksen. Sisustamalla tietysti suurimmat muutokset tehdään, vaikka toki myös rakenteellisia muutoksia on ollut. Talon vaihdettua paikkaa koki pohjapiirros suurimmat muutokset. Mitä jos uudesta talosta ei vieläkään ole kerrottu ja näytetty kaikkea..?

Subin sivuilla on nähtävissä kaikkien vuosien talot. Olohuone- ja keittiötilat ovat nähneet monenlaista, maanläheistä, värikästä kuin kliinisen puhdastakin. Olisiko tänä vuonna aika palata vuoden 2005 talon värimaailmaan?
Saammeko nyt jonkunlaisen kaupan? Kioski- ja kauppareissut ovat olleet paljon hauskempia kuin esim. viime vuoden muoviruokien hakureissut terassilla..
Lisähuoneelle soisi enemmän käyttöä. Siellä voisi olla koko ajan jollakin yöpymislupa kaikilla herkuilla..
Pihan tehtäväalue on melko suuri pettymys ollut. Ei muuta kuin HopLopin tyylistä leikkipuistoa sinne ja aikuiset laskemaan liukumäkeä. Varsinainen piha-alue on ihan toimiva saunoineen ja poreammeineen.

Makuuhuoneiden sänkyviritelmät ovat vaihdelleet vuosien myötä. On ollut miesten ja naisten makuuhuoneita, yhteissänkyä sekä kahden sänkyrivin muodostelmia. Jää nähtäväksi mitä tänä vuonna makkarista löytyy.

Suihkutilat ovat olleet ns. perinteisiä tiloja. Monessa maassa suihkut ovat olleet keskellä huonetta joko lasiseinin tai ilman seiniä. Tuleekohan siihen muutos? Jossakin maassa muuten myös poreammeessa oli vedenalainen kamera.. Meillä tuskin tällaista tullaan näkemään.

Luola / juonittelupaikka / mikäolikaan oli täydellinen susi. Muutamaa Benin heruttelu- ja p*****nnuolemiskeskustelua lukuunottamatta tuo paikka jäi torsoksi. Ai niin, karkasihan se yksi koko talosta sitä kautta, hah..

Näen jo Elina Viitasen kulkevan talon läpi esitellen paikat.. Alle kolme viikkoa!!